Home

IMPULSE BRUGGE

DE COMMUNITY IN BEWEGING

ONS AANBOD


VOOR ELK WAT WILS ...

KIDS


Met o.a.:


Schoolsportdagen, sportkampen, begeleidingstrajecten

& lessenreeksen

JONGEREN


Met o.a.:


Groepslessen, lessenreeksen, begeleidingstrajecten & events

VOLWASSENEN


Met o.a.:


Groepslessen, lessenreeksen, begeleidingstrajecten, individuele coaching & events

BEDRIJVEN EN ORGANISATIES


Gezondheid, welzijn en vitaliteit zijn steeds belangrijkerwordende pijlers in onze huidige samenleving.

Impulse Brugge biedt ondersteuning met Lifestyle‐programma’s. Beweging, voeding en relaxatie vormen de rode draad doorheen dit aanbod.

IMPULSE, DE COMMUNITY IN BEWEGING


Meer mensen doen bewegen… Dit is en blijft wat we willen uitstralen en faciliteren in de Sportinnovatiecampus. Het is de ambitie zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot bewegen en sporten.


Hiervoor denken we uiteraard verder dan de traditionele sportactiviteiten, ...

HOWEST Sport & Bewegen


Een beweegcoach helpt individuen en groepen naar sport- en fitheidsdoelen toe te werken, motiveert hen tot meer en efficiënt bewegen en organiseert beweegactiviteiten.

Sportinnovatiecampus


De Sportinnovatiecampus is een bruisende en innoverende plek die actoren in sport, bewegen en actieve gezondheid verbindt. Het is een gemeenschappelijk project tussen Sport Vlaanderen de de Hogeschool West-Vlaanderen.

Sport Vlaanderen


Sport Vlaanderen is de sportadministratie van de Vlaamse overheid. De missie? Zo veel mogelijk mensen blijvend aan het sporten krijgen.

HAPPY PEOPLE


De leerkrachten van onze school die mochten genieten van jullie sportnamiddagen, waren in de wolken van de activiteiten! De kinderen en de leerkrachten hebben genoten van de sportieve namiddagen.


Mochten jullie volgend schooljaar terug zo'n aanbod hebben... denken jullie dan terug aan onze school? Wij zijn alvast heel erg enthousiast om terug deel te nemen.


Joke G. - Basisschool Sint-Andreas

IMPULSE BRUGGE"Onze beweegcoaches zijn  gepassioneerd en willen je met enthousiasme  aanzetten tot een actieve en gezonde levensstijl!"


CONTACT


Nijverheidsstraat 112

8310 Assebroek-Brugge


info@impulse-brugge.be

+32 50 68 27 75

Copyright. All Rights Reserved