BEDRIJVEN, ORGANISATIES & SCHOLEN

SCHOOLSPORTDAGEN

GRATIS! FIRST IN, FIRST SERVED

MULTIMOVE BEWEEGSCHOOL


Coming soon

KLEUTERS + LAGERE SCHOOL

 

Een halve sportdag voor kinderen van zowel de kleuter- als lagere school. De kinderen worden ondergedompeld in drie verschillende activiteiten, georganiseerd door studenten Sport & Bewegen.

EERSTE GRAAD SEC. ONDERWIJS


Een halve sportdag vol uitdagende, actieve en innovatieve bewegingsactiviteiten voor leerlingen van de eerste graad secundair onderwijs, georganiseerd door student Lichamelijke opvoeding.

CONTACTFORMULIER

 
 
 

 ORGANISATIES & SCHOLEN

BEWEEG & LIFESTYLECOACHING

Gezondheid, welzijn en vitaliteit zijn steeds belangrijker wordende pijlers in onze huidige samenleving. Het positief effect van lichaamsbeweging op de fysieke, mentale en sociale gezondheid wordt zowel bij jongeren, volwassenen en senioren steeds meer erkend.


Deze trend sluit nodeloos aan bij het uitgangspunt van IMPULSE en de Howest bacheloropleiding Sport & Bewegen: Zoveel mogelijk mensen op een kwaliteitsvolle manier doen bewegen. Een fitte, gezonde en actieve levensstijl is één van de basisvoorwaarden om het beste uit jezelf, en je werknemers te halen.


Uiteraard is een deskundige begeleiding hierbij essentieel. IMPULSE motiveert en enthousiasmeert richting meer bewegen, beter sporten en een gezondere levensstijl. Door kwaliteitsvolle begeleiding in een leuke, stimulerende omgeving te bieden zetten we een brede doelgroep in beweging en geven we een nieuwe dimensie aan sport- en beweegactiviteiten.

EEN GREEP UIT HET AANBOD

MAATWERK IS ONS UITGANGSPUNT!

BEWEEG- & LIFESTYLECOACHING


Na een grondige evaluatie van het huidige beweeggedrag, voorzien  onze beweegcoaches de juiste prikkel: Beweegsessies, Workshops over diverse topics, ...

INCENTIVES / SPORTDAGEN


Op basis van de verschillende parameters werken we een dag op maat van de organisatie/het bedrijf uit!

BEGELEIDINGSTRAJECTEN


Samen met de deelnemende personeelsleden werken we toe naar een gemeenschappelijk eindevent: Een loopwedstrijd, een obstakelrun, ... Alles is mogelijk!

IMPULSE BRUGGE

DE COMMUNITY IN BEWEGING"Onze beweegcoaches zijn  gepassioneerd en willen je met enthousiasme  aanzetten tot een actieve en gezonde levensstijl!"#MYIMPULSE


CONTACT


Nijverheidsstraat 112

8310 Assebroek-Brugge


info@impulse-brugge.be

+32 50 68 27 75

Copyright. All Rights Reserved